Dubbelbokning

Håller på å dra i dom sista trådarna inför Williams dop på söndag. Då får jag höra av hon som har hand om församlingsgården att hon har ett annat namn än mitt som är bokat på söndag.. Gaahhhh!!! Det är inte SANT!!!
Kollade upp mailet som bekräftar allt å vi har det bokat mellan 12-17 å det är för två månader sen.
Så nu måste jag ringa imorgon å krångla.. Hoppas att dom bara har skrivit fel namn. Annars hävdar jag att den som bokade först ska få det å den som är i andra hand får dom lösa en annan lokal till helt enkelt. Åhhhh... Varför ska det bli sånt här onödigt. Är ju lagom stressad som det är.


Tårar faller

Fy för att lämna ett gråtande barn på dagis. Maximilian har inte gråtit en enda lämning sen han började. Men förra veckan när han skulle tillbaka, efter att ha varit ledig i tre veckor och han inte kände någon i personalen så blev det inge bra.
Efter en tim på mån så ringde dem å sa att M va ledsen. Jag blev lite förvirrad å tänkte vad jag skulle göra åt det, ville dom att jag skulle hämta honom för att han va ledsen? Jag sa att det nog va för att det va mycket nytt å skulle gå över. Tisdagens lämning gick oxå bra, men han hade varit ledsen på dagen å ville åka hem. Onsdagen blev han ledsen när jag skulle gå och idag ville han inte ens åka till dagis. Superledsen när jag gick. Idag va iaf en fröken tillbaka som han känner. Hon e toppen och M gillar henne.

Är lite orolig inför sammanslagningen när björnarna ska flytta upp till nya dagiset. Inte alls lika bra stämning med fröknarna där uppifrån som hos björnarna. Här nere märker man verkligen att dom älskar sitt jobb och barnen. Gör inte mig något om ombyggnationen skulle dra ut på tiden.
Kan ju vara helt feltolkat, men jag förstår inte varför det blir sämre å sämre för varje dag som går. Vill ju bara min lilla älsklings bästa.


Envis liten rackare

För 1,5 mån sen sov William till 2-3 på nätterna tills han ville ha mat för första gången. Ha! Long time no see. Nu vaknar han med 1,5-2tim mellanrum å ska käka. Men ibland så somnar han efter bara 5min bredvid mig. Då vill han bara sova nära mig, käket va bara en luring. Vi får väl se vem som är envisast, jag att lägga tillbaka honom igen eller han att vakna så ofta som det går så jag tillslut däckar med honom klistrad mot mig.
Intalar mig att det bara är en fas :)

När Maximilian va så gammal sov W är nu så började vi med nattningsrutiner och la honom i spjälsängen. Pff.. Det har jag inte så bråttom med nu. W sover i sin sleepyhead som ligger i vår säng. Lagom långt å sträcka sig när det är så ofta. Å lägger sig samtidigt som oss. Kombinationen med det och att M vaknar mellan 5-6 på morgonen gör att jag inte pallar att ta någon strid vid läggning med W än på ett tag. Måste få ordning på nätterna först.


Rymmer hemifrån

Sitter på en bänk utanför norrbil å väntar på min pappis. Han ska hämta ut sin nya Skoda octavia och jag ska kolla på en Skoda rapid. Jag har väldigt svårt att välja något annat än Volkswagen, men man kan ju titta lite iaf. Får väldigt mycket bil för pengarna.

Sen är det första gången jag är ifrån William med. Sambon är hemma med båda barnen. W fick äta flarra igår och det va ingen höjdare med aventflaskan. Sen på kvällen pumpa jag ur igen gav med mam, då gick det mycket bättre. Skönt att veta att han tycker det är okej å funkar med flaska. Jag har absolut inga planer på att sluta amma på ett bra tag. Men det kan va lite skönt å va lite själv nån gång då å då.
Kanske ta en sväng med hojjen eller så.


Mina fina killar

Riktiga små puddingar. Älskar er mest i världen.


En bit på vägen

Sambon håller på å bygger för fullt. Det ska bli rackarns skönt med en altan. Vi har haft ett bord ståendes på gruset, men nu kan vi snart flytta upp det. Är så jäkla trött på att allt grus dras in i hela huset.
Stor blir den med. Jag skulle vilja ha en del som myshörna, sen en mat del och skaffa ett sånt litet bord till barnen. Kanske en paviljong att sätta över myshörnan me. Den som lever får se, vi börjar med att få klart altanen. Så kommer resten så småningom.


Härlig vana

William har nu i fyra dagar kört på en ny grej när han ska sova. Å det va storebror som hjälpte till att kläcka den :)
Jag la ner William i vagnen när han va trött och grinig, så kom Maximilian med sin snutte filt å sa att W skulle låna den. Gulliga unge.
I med nappen, på med snuttefilten å sen sov han. Jag hann inte ens dra lite i vagnen. Jaha tänkte jag, det här va ju smidigt. Så varje gång han börjar bli gnällig å trött har jag gjort på samma sätt å han har somnat bums. Både i sittern och vagnen. Igår när vi skulle lägga oss provade jag i hans säng, tog lite längre tid, men till slut så. Annars brukar jag amma honom å han somnar vid bröstet. Men då brukar jag oxå bli så jäkla trött att jag somnar å vaknar upp två tim senare, med as ont i ryggen för att man ligger som en korv.
Svinbra om det här håller i sig, håller tummarna för det!


RSS 2.0