Pirr i magen

Nu sitter jag på bussen in till stan. Idag å imorrn är det zumba instruktörskurs som gäller. Ska bli kul, men det är lite pirrigt med. 
Tänk om jag inte hänger me å det är svinsvårt. Äh, det är ju basic 1, borde jag ju klara av. 
Känns iaf bra att ha kört några klasser innan jag går kurs, så man är lite inne i det.

Helgen

Har varit bra och vi har fått mycket gjort.  Lördagen började med att jag å grabbarna drog i väg på kalas för att fira E som fullt ett år! Sambon fick istället åka till vår röris å utföra lite tjänster (han hjälpte till å snickra) som ska bli gentjänster. Sen på kvällen åkte vi till barnens farmor å farfar för att sambon skulle hjälpa dem att få igång deras smart-TV. Jösses, dom har tom mer moderna prylar än oss. 

På söndagen följde Maximilian med morfar å gänget till Åland å William åkte till farmor. Då passade vi på att sätta väv på 3 av 4 väggar i garaget. Va jätte kul å sätta väv å inte alls så svårt. Nu ska vi bara måla å flytta alla grejer från den andra väggen så kan vi göra klart den väggen å vara FÄRDIGA med garaget på insidan. Bara måla utvändigt kvar.. Omg.. Det tar ju aldrig slut. 
Sen har vi ett 20-tal till saker vi vill göra som tex sätta staket runt altanen, asfaltera uppfarten, sätta platter, uterum, växthus mm. mm.

Jag behöver klona mig!

Zumban går toppen och det rullar in mer jobb än va jag kunde tro att det skulle bli! Men nu har jag fått ett jobb som krockar med min instruktörskurs. Så typiskt.. Å jag skulle så gärna göra det, det va på högstadieskolan här, dom ville ha en rolig aktivitet på deras friluftsdag. Det i sin tur kan ju leda till att det blir några som vill börja gå på den vanliga. Men jag kan ju inte vara på två ställen samtidigt. Försökte få en vikarie, som tackade nej. Jag förstår ju att det är lite kort varsel å att man vill känna sig säker på allt innan man börjar. Å alla känner inte att man passar som instruktör. Jag ville bara inte missa här chansen. 
Hoppas jag får chansen nästa tillfälle! Tänk om jag skulle få igång det här så bra att jag kunde frilansa å försörja mig lite på det!

Nya rutiner

Fick inspiration av en kompis. Så jag släpade in Williams säng till Maximilians rum å nu sover dom där båda två sen en tim tillbaka. Får vi se hur den här natten blir. Två vällingflaskor står redo i kylen. Tveksam till att mina önskningar om att han sover hela natten uppfylls. Snarare skrika så Maximilian vaknar å att dom inte vill somna om. Nä, positiva tankar, det kommer gå kanon!


Andra gången

Igår hade jag min andra zumbaklass. En hel hög med glada människor deltog. Jag själv är fortfarande förkyld, men inte feber som förra gången iaf. När det va ungefär 1/4 kvar kände jag att det snurrade i huvet å energin va på noll. Kanske inte så bra å träna sjuk, men ibland har man inget val.
Det enda jag egentligen har dåligt samvete för är att jag inte kör 100% inför deltagarna å utstrålar den energin jag vill dela med mig av.

Sen hände en grej innan som är såå typiskt förvirrade mig. I korta drag så kan jag säga att det är svårt att öppna en dörr utan nyckel och jag är så otroligt tacksam att det finns snälla människor.


RSS 2.0