30 års firande!

Linda fyller 30. Så det ska firas med utgång i Uppsala! Ska bli super roligt! Det va ett tag sen jag va ute sist, typ jätte länge sen.

Nu ska jag leta fram lite kläder, det blir en utmaning. Det mesta ligger i olika resväskor å jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig.
Svarta höga stövlar blir det iaf, sen hoppas jag att det inte är det enda jag hittar att ha ;)


Sjåigt

Direkt efter frulle mörsade vi in till byn. Det va dax att skriva över huset på nya ägarna å lösa lånen. Skönt att minska månadskostnaderna ett tag.

När vi kom hem kom syster å barnen strax efter det. Lekte lite å tog en kort promenad.

På em kom tvillingarna å vi lagade en supersmarrig pasta carbonara till middag å sen efterrätt på det! Mums!


Börjat gräva på tomten

Jag är verkligen totalt otränad. Vi sprang 3,7km å jag såg ut som en tomat i ansiktet efteråt å kroppen är slut. Att det kom en mördarbacke på typ 500m efter 3/4 av svängen gjorde ju inte saken bättre.
När vi va på väg hemmåt visste vi att grävmaskinen hade kommit å Maximilian, sambon, farmor å farfar va där å grävde för fullt. Så vi kutade dit, blev över en mur å en åker. Men tillslut kom vi fram.
En stor sten blev en utmaning, då menar jag nästan lika stor som min polo. Spännande å se hur dom löser det?!??!..


Kollektivet och PT

Från början va jag lite orolig ang hur det skulle gå att bo hemma hos svärföräldrarna. Men än så länge är det riktigt härligt. Man lagar inte varje måltid själv, får ofta hjälp, hjälper till eller får den tom lagad ibland helt utan att jag gör något alls.
Vi kan promenera till Ica, lekplatsen, öf, vår tomt eller kanalen. Allt finns nära.

Nu har ju Marcus kommit hem ett tag, så då får vi sällskap på dagarna om han är hemma. Sen tycker han ju även om att träna. Så jag tänker hänga på så mycket som är möjligt. Blir ju nästan som en egen PT ;)

Maximilian tycker att farmors kastrullskåp är det roligaste som finns just nu!


Farbror Marcus

Jag å Maximilian städar för fullt..eller jag städar å M plockar fram ;) Måste ju va fint när farbror Marcus kommer hem från landet långt långt bort.
Det ska ätas finmiddag, tittas på bilder å berätta om upplevelser.

Vi hade egentligen tänkt gå en lång promenad idag. Men när jag sen tittade ut genom fönstret å såg regnet ångrade jag mig. Det får bli i morgon.
Då ska vi titta på grävmaskinen å kanske få prova lite oxå ;)


Hej då huset

Kom precis hem från flyttstädandet. Har tagit två kvällar, en lite kortare igår när M va med. Å så en lååång idag. Men nu jäklar är det rent å vi kan pusta ut å släppa det.
Kändes lite sorgligt när vi låste å gick där ifrån. Kan fortf inte riktigt förstå att det inte så länge till är vårt. Snyft.

Men inte ska man gräva ner sig i det. Här går det undan. I morgon kommer ahlsell med dräneringsrör å markduk, sen på torsdag kommer grävmaskin som svärfar kör hela dan. Fredag kommer 6 lass med material. Å sen är det fullt ös hela helgen.
Vila får man göra i graven ;)


Radiopratare

Vi har hunnit med mycket idag! Morgonen startade med en underbar sovmorgon till halv 8. Det behövde jag. Tack bubbis <3

Sen tänkte vi att vi skulle vidga våra vyer lite här i bygden. Tog en sväng till vårdcentralen, skrev in oss å hämtade D-droppar.
Knatade förbi Öf för å se öppettiderna. Det va precis en tim kvar på dagens öf så vi gick in, fick en rundvisning å lekte lite :)

När vi åkte mot gamla huset för att flyttstäda lyssnade jag på P3 med Christer. Det va appropådet som va programpunkten. Temat va piller thriller.
Jag kom genast att tänka på när jag råkade överdosera lustgas på förlossningen å så ringde jag in.
Snacka om jag blev förvånad när dom svarade å sa att det va en bra historia som dom ville prata med mig i radio om. Hur nervös som hellst satt jag där å väntade på att det skulle bli dax. Det gick rätt ok å dom va snälla.
Så nu har jag varit med i P3 Christer oxå, kan man ju bocka av det från to do listan ;)


Efterlysning

Måndag närmar sig med stormsteg å va brukar jag göra då? Jo, jag brukar ju rida. Men nu känner jag att det är för långt att åka från älmsta till bergshamra så jag har slutat rida finaste Wendy.
Med det sagt så betyder det inte att jag ska sluta rida helt. Utan nu är jag på jakt efter någon här i närheten som behöver lite ridhjälp någon dag i veckan. Är det någon som känner någon eller som själv behöver lite ridhjälp med sin pålle så är det bara att höra av sig!


Första dagen

Som älmsta bo lider mot sitt slut. Fick en bra bild på delar av karavanen. Tänk när jag flyttade hemifrån. Då va det typ en fylld bil :)

I vanlig ordning vaknade M 05:12.. Vi gick upp efter en stunds mys. Sambon hade jobbat hårt igår. Så han förtjänade lite sovmorgon.

Vi susade på kalas efter frukost. Sötnosen Amanda fyllde 1år! Tre små barn va dom som busade å lekte, alldeles lagom :)
Linda hade bakat världens bästa go fika! Helt sjukt god tårta <3

Efter kalaset mötte vi upp sambon å for till Arninge. Det va 35% rabatt på garderobs inredning på K-rauta. Eftersom vi inte kommer ha råd att köpa allt på en gång sen när huset är klart. Tänkte vi att man kan köra lite pö om pö när dom har erbjudanden! Det är verkligen galet dyrt.. Lite plåtbitar tycker man. Men det blir lätt ett par tusen lappar efter att man bara lagt en liten hög på vagnen.


Flyttat

Nu har vi flyttat klart på ett tag. Tur att vi har nära å kära som är så snälla å hjälper till :)
Vi trodde att det skulle räcka gott å väl med vårt släp, systers hästtransport, pappas T4 å Moas lastbil med bakavlyft. Men så kom även Micha med ett släp å det va bra det. När vi hade tömt huset så va det smockfullt på alla släp å lite grejer i bilarna med. Att man kan ha så mycket saker..
Vi hade ju även kört nåra vänder med bil med lite kartonger å annat smått å gott innan till både systers vind å till älmsta. Så om vi inte hade gjort det hade vi fått åka med någon bil en gång till. Tur.

Husmor hade lagat gulaschsoppa till lunch å alla som hade hjälp till å flyttat hade möjlighet att njuta av den :)

Min rygg är död å jag längtar tills vi får gå å sova. Slut som artist.

Over and out.


En liten råtta?

Lunchen ratades (fisksoppa). Ungen måste ju äta så jag gjorde en ostmacka. Nu äter han av osten å puttar bort resten av mackan...
Ja va säger man. Jag kan inte annat än skratta :)


Tröttmössa

Man skulle ju kunna tro att vi skulle vara ute nu å njuta av solen. Men nej. Vid halv tio råkade Maximilian somna i min famn när vi kramades lite å lyssnade på Ted Gärdestad. La honom på soffan å började röja ur skafferiet. Det blev två fyllda kartonger. Vi skulle med andra ord klara oss ett par mån om det skulle bli krig ;)
Efter lite mer än en tim vaknade lillsnutt. Jag tog upp honom för att mysa lite å vakna till liv. Men då somnar han om igen. Så nu sitter jag här i soffan med en sovande bubbis på mig. Härligt!
Senast han sov på mig så här va han bara ett par månader. Så nu passar jag på att njuta <3


Vårtecken

Igår körde vi ut dom sista motorcyklarna från förrådet. Jag å Maximilian fick ta bilen, så körde sambon å pappa hojarna. Vilken perfekt dag för en premiärtur! På vägen ut till håtö så såg jag några barn hoppa studsmatta. Som dom måste ha längtat. Det är verkligen två härliga vårtecken :)

Idag ska vi fylla vårt släp å köra ut det till älmsta. Vi ska även fixa lite smått där ute så det är klart inför den stora flyttdagen! Sen på vägen hem ska vi hämta upp lite fler flyttkartonger. Jag tycker vi röjer å packar mest helatiden, men det tar ju aldrig slut.

På söndag är vi bjudna på kalas hos Amanda. Så idag ska vi köpa en present!


Packa, packa, packa!

Idag har jag verkligen varit effektiv. Fick ett ryck å städade av övervåningen. Det va dessutom sista gången jag dammsög, förutom flyttstädningen. Skönt.
Fyllde ett antal sopsäckar med jackor, skor, vantar, mössor, sjalar mm.

Sen blev vi tvungna att gå ut en stund å njuta av den underbara solen! Maximilian har lite svårt att gå på gräsmattan när det är lite knöligt å så. Men där är det ju som mjukast om man står på näsan :)
När vi går på gruset eller vägen vill han inte ens hålla i handen. Kan själv!


När ska vi sova då?

Just nu förstår jag ingenting av Maximilians sovtider å rutiner. Igår vakna han strax efter 5 på morgonen. Så kan det va ibland inga konstigheter med det. Men sen sov han bara 1tim på dan. Lite lite tycker jag. Hoppades då på en rejäl sovmorgon till idag då. Nej nej, inte det heller. Då ska han hålla låda mellan halv 4 å halv 6..sen vakna han vid halv 7 å ville gå upp....snark..
Vi va in å handlade en snabbis på fm. Tänkte att han skulle va vaken tills vi kom hem. Det misslyckades. Så bar jag in honom å la han i sängen. Då när han ligger där å halvslummrar så lägger han en bajblöja.. Typiskt. Så va det med den sovningen.
Det kan bli aningen svårt att hålla liv i han tills ikväll, men då borde han sova som en klubbad säl. Hoppas!


Ridtur med bästaste Wendy

För en stund sen kom jag hem från stallet. Vi körde konditionsträning. Red bort till Roo gård och tillbaka. Pigg å lite nipprig som vanligt när vi rider själva, precis som jag vill ha henne ;)
Det va en underbar tur. Solen lyste, det va lagom varmt å jag riktigt njöt hela tiden. Sorgligt att det va sista ridturen. Men jag hoppas på att få göra nåra gästspel. Innan jag gick klappade jag på alla hästar å sa hej då. Då va tårarna nära.


Så ska vårt hus bli

Jag har ju inte visat hur vårt hus kommer se ut. Så här kommer några bilder från skissbordet. Tyvärr så lyckades jag inte göra om det i ett format som gick att lägga upp här. Bilderna ser därför lite konstiga ut, fotade av datorn :S Måste fixa nåra bilder på tomten me. Lovar att det kommer upp snart. Vi flyttar ju på lördag, så då kan ju jag och M bara promenixa dit när vi vill!


Det är entrédörren man ser, så den delen är framsidan. Vi har valt att ha liggande fasad under fönstrena. Känns lite mer levande så.


Planlösningen. Vi tyckte att det va så bra med en separat barnavdelning. Så ska det bli lekrum i allrummet med bäddsoffa för gäster. Sovrum 4 ska inte vara något sovrum. Det ska bli kontor/syrum.
I köket ändrade vi om så det blev en köksö, sen ska vi ha en kökssoffa istället för stolar mot hallväggen.
I hallen på hö sid ska vi ha en skjutgarderob.
Om vi hade kunnat så skulle vi ha förlängt huset på kökssidan med en takstol 1,2m till hade vi fått då. Men tyvärr så får byggytan bara vara 150kvm och det här är redan 157kvm, men det är ok med 10% undantaget. Man kan inte få allt.
Nu längtar jag som tusan tills att allt drar igång.

Mycket sista

Veckan som kommer blir det mycket saker jag kommer göra för sista gången. Rida wendy för sista gången *snyft* Sova sista natten i vårt hus. Bubbla i vårt underbara badkar för sista gången mm.
Men med det väntar ju även nya spännande äventyr. Ett nytt kapitel i våra liv :)


follow

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/3214956/seaflyer?claim=xh8burrp44k">Follow my blog with Bloglovin</a>

Nedräkning

Nu är det bara 6 dagar kvar tills flytten går. Vi packar för fullt, hoppas bli klara med förråd, källare, hall å badrum idag. Blev ju lite sinkade när inget blev packat igår. Men när jag sätter fart då går det undan, ibland lite för fort. Måste ju tänka på att en hel del saker behöver vi ju använda tills samma dag som flytten går.

Ev om vädret blir bättre gör vi ett litet avbrott i packandet. Åker iväg till sambons jobb med nåra av hans kompisar å kör lite radiostyrd bil.
Man måste ju göra lite roliga saker på helgen me :)


Inte igen...

Så har jag blivit magsjuk..igen.. Inte okej. Va sjutton då för. Det va ju jävligt onödigt..
Sambon å M har flytt fältet ut till älmsta. Passade på å ta med sig nåra flyttkartonger me.
Men jag ville ju inte vara ensam. Vi skulle ju packa, mysa å göra roliga saker.

Konstigt va allt förändras, förut kunde jag tycka att det va lite skönt att vara lite ensam. Men nu är det ok ett par tim, sen saknar jag mina älsklingar. Kanske kan bero på att ja är mammaledig me, då är det många ensamma tim. Utan vuxet sällskap mena jag då, M är ju såklart me mig heltiden.


Tupperware

Fick med mina tupperware saker från syster med. Hon hade ett party för ett par veckor sen å nu för ett par dar sen hade dom kommit. Man skulle kunna ruinera sig på deras produkter. Om jag inte hade tänkt mig för utan bara handlat det jag ville skulle det bli för flera tusen. Nästan som när man går in på Ikea å handlar. Det går inte att handla för under 500:- fast man bara köper lite småsaker.

Det jag köpte va ett bakunderlägg med mått å lite bra saker på. En pastaburk. Ett set påläggsburkar som kan staplas på varandra. En vällingportionerare. Man kan förbereda tre portioner. Bra till farmor, mormor mm fick jag höra ;) Sen fick vi en lite gratisburk som är perfa till att ha i skötväskan med tex riskakor, frukt mm.
Synd bara att allt ska upp på vinden igen hos syster i sju mån. Men välling-grejen å mini-burken ska jag iaf använda!


Inflyttningsdatum!!!

Nu har vi fått inflyttningsdatum till nya huset! Den 25 oktober!
Super najs. Jag som knappt trodde vi skulle få flytta in innan jul.
Det ska bli så kul att komma igång med markarbetet. Då ska ju även trädgården börjas fixas med. Har inte helt koll på hur jag vill att den ska vara å va man behöver tänka på å så. Men då är det ju bra att ha en moster som vet allt sånt :)

Idag är vi hemma hos syster å barnen. Blev lite lek ute. Nu är vi inne, 2 av 3 barn sover å vi slöar i soffan. Skönt!


Skooor

Blev en hel del inhandlat idag :)
En vårmössa å tre par fingervantar blev det till lillplutt när vi va nere på stan på fm.

Besöket på öf blev riktigt lyckat. M hade varit yber bråkig på morgonen. Gjorde allt han inte fick. Så skönt att komma till öf då. Där finns nästan inget ajaj alls. Alldeles lagom mycket barn å föräldrar där. M sprang omkring som om jag gett honom en red bull till frulle. Helt vild å galen! En gång fick jag kasta mig fram å slita åt mig millie för att han inte skulle köra över henne med gåvagnen. Självklart så sa jag åt honom att man inte får göra så å han körde aldrig på någon. Men han testar, tar fart å rusar mot något eller någon, sen stannar han en dm ifrån. Jag va bara lagom panikslagen ett antal ggr. Svårt att ta ifrån honom vagnen me, dom har typ 3-4 st.. Men alla klara sig å ingen börja gråta, det är huvudsaken!

Sambon kom å hämtade upp oss på öf. Sen va det dax att träffa farmor å farfar å handla skor. När vi gick in på Skoman sa farmor till M. Nu du M, nu går vi in i farmors favoritaffär :)
Vilken tur han har som har en sån farmare! Ett par gympapjucks å ett par lite rejälare blev det.
Nu ska ja bara hitta nåra stövlar så är skohyllan komplett!


Myror i brallan

Jag blir lite smågalen på att M ska stoppa allt i munnen just nu. Varenda liten microskåpisk smula eller sten ska in. Sen blir han svinarg när jag försöker pilla ut det..

Väntar bara på att klockan ska bli lite mer så käkar vi tidig lunch å beger oss in till byn. Blir en sväng på stan först å sen öf.
Sen väntar vi in pappan å farmarn så ska vi shoppa skor å stövlar! :)


Mekar lite

Igår va vi ute mycket! Först lite lek å spring på altanen, Maximilian börjat få bättre koll på å gå i sina kängor ute nu. En promenad å sova i vagnen efter det. Sen när pappan kom hem så gick vi ut å hjälpte honom meka lite med släpvagnen.


Organisera

Kollade på ett avsnitt av Jon, kate + 8. Dom fick hjälp att organisera källaren. Med hyllsystem, uppmärkning å ställde i ordning allt. Jag skulle älska att ha ett sånt jobb. Har försökt lite med sånt på jobbet, men när man jobbar med ett gäng killar/gubbar så är det svårt.
Härligt med vårt hus sen. Så mycket som ska organiseras, fixas å piffas ;)


Wild and crazy

Det blev en vild å rolig ridtur idag! Precis så som det ska vara :) Vi träffade på en älg mitt på galoppsträckan. Flosti ville göra två ruscher som ingen annan förstod sig på varför. Jäklar va den hästen kan springa fort!
Varje ridtur med Hanna är ett äventyr. Tråkigt att det blir sista gången nästa v. Då måste vi göra något spektakulärt!


Nu kör vi!

Nu har vi haft startmöte ute på tomten med husleverantören. Det gick bra. Imorgon kommer vi få ett exakt datum när vi får flytta in. Dom trodde innan jul iaf. Nu väntar vi bara på att få ritningen för grunden, kommer ta ca 2v tills vi får den. Sen kommer vi ha 3v på oss att göra markberedningen innan dom kommer å gjuter plattan. Så nu händer det grejer :)


Städar

Fick skäll av sambon. Glömde skriva att Maximilian städar å torkar rent när vi ätit klart. Va lite svårt att få en bra bild, han är så snabb med skurtrasan (servetten) ;)


Fika å promenad

På morgonen sålde vi vårt gamla köksbord. Snart har vi sålt allt vi behöver bli av med, bara min bil kvar.

Sen åkte vi in till byn. Käkade å fikade super gott. Jag åt en chokladtosca med pumpafrön, solroskärnor å linfrön ovanpå. Mums!
Vi hade ett mål med promenaden. Skulle spana på ett hus med precis dom färgerna som vi vill ha på vårt. Blev en riktig långpromenad på 1,5tim. Va lite mör i benen efter det. Å när vi bara hade en liten bit kvar tittade solen fram. Härligt!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2999519/images/2012/pic_193488554.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2999519/images/2012/pic_193488554.jpg" class="image">


Om nåra dar så kommer den hem

Den här jackan va det som jag budade hem på tradera. 205:- ink porto. Rackarns bra! Super bra färg för en liten utforskare.
Jag har verkligen flyt på de sakerna jag lyckats vinna. En fleecejacka från name it fick jag för 1:- plus frakt. Helt ok beg skick. Sen en fleece windstopper overall från pop som jag fick för 150:- + frakt å nu den här skaljackan.
Det är ju inte direkt så att jag inte försökt å på nåra innan utan i bland blir man ju galen när man tror att man håller på å vinna så i sista min så poff drar det iväg som bara faan. Ibland kan jag erkänna att jag blir lite galen när jag budat på så många å så är den nån jag verkligen vill ha, då kan jag buda lite för högt än va jag tänkt mig. Men det har liksom inte gjort något, för jag har ju aldrig vunnit dom endå.

Nu är det bara vårskor som är kvar till lillsnutt å det ska jag INTE handla på tradera. Lycklig om vi hittar några även om vi kommer få springa i alla affärer på hela stan. Det kommer bli en utmaning kan man säga. Hans fötter är nästan lika höga som dom är långa (inte riktigt, men nästan). Tur att farmor ville följa me å handla. Hon älskar skor. Har tom en taktik för att farfarn inte ska se när hon har köpt nya..igen.. ;)

Klipp!

Budade precis hem en vårjacka till Maximilian. Tror att alla kollade mello för jag fick den till ett jäkligt nice price!


Startmöte

På mån kl 13 ska vi åka ut till vår tomt för att ha startmöte med husleverantören där. Det ska bli spännande! Äntligen händer det något! Återkommer om mer detaljer.

Har börjat kika lite på garderobssystem å skjutdörrar. Vi ska ha en garderob i hallen precis vid ytterdörren. En i vårt sovrum. Sen ska det vara hyllsystem i tvättstugan å klädkammaren. Vi har hittat jätte bra sånna från k-rauta. Igår fick vi hem reklam att dom hade 20% rabatt på både dörrar å hyllor. Så typiskt. Vi kan ju inte köpa allt det nu innan vi vet exakt hur vi vill ha det. Får hoppas att det kommer ett till sånt erbjudande i höst.


Inbjudan

Ett litet brev kom på posten. Inbjudan till bröllop!!! Woho!!! Ska bli super roligt! Har inte gått på sånt stort bröllop sen jag va liten. Nu måste vi fixa barnvakt. Jag måste komma i form till min underbara klänning. Har provat den, den passar, men formerna behöver justeras lite. Å sen måste jag få tag på en bolero som passar till.
Ojojoj. Mycket å stå i ;)


Vi e på väg

Det blev en liten turné idag. Syster kom å hämtade upp mig å Maximilian i super bilen. Nya sharanen är verkligen svinbra. Jag å syster i fram, alla tre barnen på rad i baksätet. Det va typ 3dm till barnstolarna från framsätena. Sen hade hunden å barnvagnen i bakluckan en egen svit! Hur nice som hellst!
Vi åkte till golfen å käkade lunch med morfar å sju till från vårt jobb.
Sen till jobbet å beställa bilbarnstol till Viran.
Körde vidare till k-rauta å köpte lite bubbelplast som vi ska ha till möblerna.
Som avslutning hälsade vi på gammel oma å opa. Det va trevligt!


Skalkläder

Har gett mig in i tradera jungeln igen. Nu är det dax för att shoppa vårkläder till lilleplutt. Jag är sugen på skalkläder från polarn o pyret. Men ska det vara separat jacka å byxor eller overall? Galonisar har han redan. Både fodrat å utan.
Sen är det de här med strorlekar. Pop är lite större än vanliga kläder. Men jag vill ju varken köpa nått som är precis eller nått han drunknar i. Skulle köpa 86 om det va från hm, men ev 92 från name it, men pop blir nog 80. Får kanske åka iväg å prova en jacka. Läste oxå om att dom skulle göra om strl till mindre. Tycker att det skulle vara efter längden på barnet dom sätter strl inte efter ålder.


Härlig dag

Vi fick sovmorgon till halv sju idag. Länge för att vara Maximilian. Skönt att vakna utvilad nån gång :)
Men det kändes lite konstigt att vakna upp i sovrummet som nu va utan garderob å sängstomme. Dom sålde vi igår. Så nu ligger madrasserna på golvet å kläderna i flyttkartonger å nerpressade i byrån.

Efter mellis gick vi ut för att få lite sol på oss. Det är fortfarande lite bökigt att gå i skor tycker M, blir en vurpa lite då å då. Men övning ger färdighet ;)

Nu ska jag strax till stallet. Ska bli härligt, va ett tag sen sist.


Playdate

Idag fick vi besök av Amanda å Linda. Super roligt! Blev massa bus å lek. Så kul när båda börjat gå nu me :)
Allt gick enligt mina planer. Då vi lyckats få i dem lunch tog vi en promenix. När vi kom till baka hade barnen somnat i vagnarna. Dom fortsatte med det å vi satte oss i solen å drack t'e å åt kakor! Härlig dag :)


Sälja

Vi satte ut annons på blocket idag. Garderob å säng. 30min senare va båda sålda. Sååå skönt.
Det är lite grejer vi inte vill ha med oss till nya huset, så då försöker vi sälja det nu så slipper vi förvara sånt som endå ska bort.
Dom som köper huset ska ha den veden vi har kvar å vår grovtvättmaskin. Nu är det bara ett köksbord å stolar i furu kvar att bli av med. 500:- så är det ditt! :)


Gårdagen

Maximilian å jag åkte in till byn efter frullen för att träffa tvillingarna. Vi gick från vigelsjö ner på stan. Men fasen va det blåste. Trodde vi skulle glida ner i ån när vi halkade runt på isen/vägen.
Till lunch åt vi sushi på det nya stället på lilla torget. Det va verkligen super gott. Mums! Rekommenderas till alla sushiälskare :)
Sen tog vi en sväng på stan å så hem.
Vi skulle tagit med oss ett paraply. Då kunde vi flugit hem som Mary poppins ;)

På kvällen kom min spadate. Mois. Vi käkade lite wok, drack lite gott å snackade massa. Sen va det dax för spat. Blev ansiktskmask å bubbelbad! Hur mysigt som hellst!


Bidrar till loppisen

Så mycket skit man samlar på sig. Vi ska se om görla loppisen vill ha lite grejer. Annars blir det tippen som få det.
Känns ju ganska dumt att slänga massa saker som det inte är fel på.. Men om man alltid skulle tänka så blir man nog en sån där knasig samlare.

Nu har vi packat 18 flyttkartonger å huset är inte ens halvtomt. Hua.. Det här är första å sista gången vi flyttar från ett hus. (hoppas jag)


Saker å ting börjar röra sig

Vi va på banken idag. Nu har vi byggkreditivet klart. Sååå jäkla skönt!!! På onsdag kommer husleverantören ha möte om hur allt ska läggas upp å planeras. Sen kommer vi förhoppningsvis ha ett startmöte samma vecka. Då får vi ett DATUM då huset ska stå klart. Jävlar va nice :)


Packar

Det börjar bli tomt i skåpen och lådorna börjar fylla vårt kök. När månaden är slut bor vi inte här längre, svårt att förstå. Men det kommer bli spännande och roligt me :) Nya äventyr och utmaningar som väntar!


Monster

Gaaahh, jag äter upp dig!


Hälsa på

Nu står jag inte ut längre. Måste göra nått skoj.
Jag å Maximilian ska åka till min moster å hälsa på. Det blir trevligt :)


RSS 2.0