Händiga killar

Igår hjälpte Maximilian sambon att skotta. Det känns ju lite konstigt nu idag när det är jätte varmt å skönt å nästan inge snö kvar. 
Men M tycker att det är så roligt att få hjälpa sin pappa med sådana sysslor o va i garaget å mecka å bygga. Så när han frågar om dom kan gå ut å skotta snö är det ingen som säger emot. Söta lilla unge.





Är det över nu?

Igår morse kom magsjukan å knacka på dörren. Fy, inte kul alls. Maximilian va det som började. 
Å vi som hade planerat å åka till Täby för å hälsa på gammel oma å opa. Det va tom Maximilian som kom på den iden! Varje gång han kräkts klart sa han. Jag är frisk, nu kan vi åka. Inte lätt att förstå varför planerna ska ändras.

Sen i natt va det Williams tur, stackarn. 

Känns som om det bara är en tidsfråga innan det är min tur.. 

Men båda två är nu pigga, glada och har ätit frukost. Så jag håller tummarna för att vi är klara med det här nu.



Lugn o ro

Egentligen borde jag springa runt i huset å städa å röja. Men vem vill göra det när lillfisen sover i vagnen å solen lyser. Så det blev istället till att ta fram en bok å njuta av den skinande solen.


Ibland blir jag bra irriterad

Jag o Maximilian va inne på Lindex å handla. Hade plockat på mig lite grejer till barnen å skulle gå till provrummet å testa ett par braller när M säger att han e kissnödig. Ni som har småbarn vet att när dom säger till är det bara å springa. Så jag fråga i kassan om vi kunde få låna toan. 
Nej det går inte. Ni får gå bort till flygfyren. 
Så då ska vi knata en bra bit å sen stå å vänta i kö. Då är det redan försent kan jag lova.
Blev sur å slängde kläderna på en ställning breve å sa. Nähä, men då tänker jag inte handlar här.

Va sjutton, lite känsla får man väl ha. Klart jag fattar att dom inte vill att alla ska gå på deras toa. Men när en morsa står med famnen full med kläder å en kissnödig 3-åring bredvid kan man väl va lite smidig. Grrr...

Jag ville ju ha kläderna som jag plockat på mig. Men jag är samtidigt väldigt hård i mina åsikter..

RSS 2.0