Fredagsmys

Sambon är på väg ner till Gbg för att köpa bil. 
Då passar vi på å ha fredagsmys i soffan med popcorn framför nitro circus. William har redan ninjakastat sig efter popcornen tre ggr. Bara en tidsfråga innan han glufsar i sig hela skålen.



Katalogmodell

Fick precis hem nya katalogen från baby nord. William va me på flera sidor, super kul! Sa att vi är gärna med igen om dom behöver små söta bebisar till nån fotning. Kanske en lovande karriär för lillfisen!


Växer som ogräs

Lillfisen börjar växa ur mycket nu. Vi har slutat med liggdelen i vagnen, sleepyhead, MÅNGA klädesplagg å nu är det babyskyddet som står på tur. Här blir det inga fler barn gjorda, så nu är det dags att börja sälja av. Är det någon som har en liten bulle som ligger å jäser så finns det en hel del grejjor jag vill bli av med!


Vi bor på landet

När vi går till dagis är det ca 1,5km. På vägen går vi förbi två bondgårdar med traktorer, skördetröskor, hagar med hästar, får mm. Efter det kommer macken å den lokala verkstaden, sen kommer vi in i villaområdet å så svänger vi ner till dagis. Fortsätter man istället raktfram kommer Ica, Apoteket, frissan, bank, vårdcentral, järnhandel å efter kanalen möbelaffär. 
Därför är det så härligt att bo här, på landet men endå nära civilisationen.



Nytt tillskott

I våras slängde vår mixer in handduken. Så sen dess har vi varit utan. Men nu när William börjar äta mat är det bra smidigt å göra barnmat i å så har jag saknat smoothiesarna. Igår drog jag in på Ica å shoppa en ny, den ska kunna krossa is, så då kan man ju göra mojito, mums!
Ska nog göra en smoothie till mig å M till mellis idag.

Å lillfisen bara sover, vi måste ju hämta brorsan.. Det va hårt å leka med en ny kompis idag :)



Tröttmössa

Jag blir lika förvånad varje kväll jag lägger ner William i sängen å han somnar av sig själv efter en stund. Sitter inte kvar ens, säger bara god natt å går ut. Nu kommer jag säkert jinxa det..

Maximilian har vi börjat med bara för någon månad sen att läsa saga å gå ut från rummet.

Jaja, allt kan ändras på ett naffs me de där små. Jag är glad så länge det varar.



Sommaren håller i sig envist

Igår grillade vi å åt på altanen. Sommaren håller sig envist kvar en liten stund, vi tar vara på varje dag.
Hade besök oxå å va ute mest hela dagen. Sambon fick hjälp att isolera taket på garaget å montera en motorskena till en garageport. Så nu kan man trycka på en knapp å porten åker upp å ner, känns lite lyxigt. 

Idag har sambon börjat grundmåla garaget å jag å Maximilian har rensat landet å rabatterna. 

Lillmonstret har börjat putta sig lite bakåt när han ligger på mage. Får se hur lång tid det tar innan det börjar gå framåt, M körde bakåtstilen i 2mån tror jag innan han kom på att man kunde ställa sig på alla 4.



Bubbisdejt

Träffade morsorna igår, vi gick en sväng längs kanalen, barnen sov. Gick sen hem till B å släppte lös barnen, haha. Roligt att se pluttarna bli större å det är en månad mellan varje så man kan se vad som kommer å vad som har varit. Nu är dom 5, 6 å 7 mån.

Idag va Hanna å Philip här. Hanna hade med sig ett levainbröd å ett gäng gudomliga bullar från sitt jobb, rådmansö bageri. Galet gott!
Maximilian å Philip va så gulliga när dom lekte, M glimmade till å visade sin storebrorsida ett par gånger.


Föräldralyx och kalas

I lördags kom farmor å farfar å va barnvakt till grabbarna, första gången för William.
Så åkte jag å sambon in till storstan. Åt middag på en Italiensk restaurang, galet god frutti di mare. Jag har aldrig ätit det förut å den här va himelsk. Nu vågar jag ju knappt äta det någon annanstans, tänk om den inte är lika god.
Sen blev det bio, grown ups 2, den va bra.

Dagen efter va det kalajs och jag avancerade från en vanlig sockerkaksbottentårta till en chokladmoussetårta med ett lager av mörk choklad å ett av vit å så en botten såklart. Den blev uppskattad.
Temat på presenterna va trädgård. Plommonträd, krusbärsbuske, gula hallon, havtorn, svartavinbär. Perfekt! Snart är trädgården fulländad! Å så lite härlig barnvakt å bio å sköna handfukar. Stort tack till alla!


Finfina naglar

Kom precis hem från steg ett av mina presenter från sambon.
Jag fick gelénaglar med rosa toppar.

När jag kom hem frågade jag Maximilian va han tyckte om mina naglar, han sa: -Dom är vacker.
Hur gulligt va inte det, har aldrig hört honom säga det förut.


Å så va det onsdag

Plötsligt rasslar det till å så är det helg snart igen. Men mån, fred inte så mycket skillnad på dagarna när man är hemma med barn.

Men idag är det ingen vanlig dag, för idag är det min födelsedag! Hihi. Blir spännande å se va sambon haft för sig för hemligheter på sistone.
Att fylla år är ju kul, men att bli äldre, det är inte kul, hua. Fick säkert 3 rynkor i natt för att jag fyller åt. Jag är fortfarande 25 å kommer aldrig bli äldre.

I lördags va det hästens dag och jag va där med Mirah och hennes ridshop. Jätte mycket folk och uppvisningar av det mesta inom hästvärlden, allt från gallop till western.
Jag skötte mig tydligen bra, hehe. Så jag ska få följa med fler gånger, kul!

Igår va jag å W på Babysim igen. Det är så himla kul å man får en jätte mysig stund med sin lilla bubbis! Tur att W oxå tycker om det, inge roligt om dom gallskriker..


RSS 2.0