Kan det vara en hen?

Besöket hos Mvc gick bra. Även denna lilla bubbis går exakt på cm på veckan. Dock så är hjärtljuden runt 150, vilket Barbro sa är typiska tjejhjärtljud. Hmm.. Det kanske är därför vi inte kommer på det där perfekta pojknamnet. Vem vet. Dom kanske såg fel på ul. Oavsett om det är en pojke eller flicka så mår och växer den som den ska.

Hämtade ut en sån Babybox på babyproffsen me. Men lite tråkigt innehåll den här gången. 4 blöjor, ett minipaket våtservetter från pampers. Schampoprov från head and shoulders. Alwaysbindor och skedar från hipp. Trodde att det skulle vara lite mer nyttogrejer. Har för mig att det va vanishprov, nappflaska eller napp, blöjor och amningsinlägg. Men att man får lite gratisgrejer över huvudtaget är ju trevligt.

Har kollat ut va vi behöver köpa tills bubbisen kommer. Lite kläder, mest pyamasar. Ska försöka hitta en beg babybjörn och kanske en liten åkpåse. Vet inte riktigt om det behövs eftersom bubben kommer i slutet på mars. Men tänkte att man kan börja använda sittdelen med den i ganska tidigt å sen slänga på sig bärselen om Maximilian vill sitta i vagnen. Sen måste vi ju självklart ha en ståbräda. Men jag kan inte förstå varför Emmaljunga gör en modell till citycross och en till scooter. Hur stor skillnad kan det vara?! Vill ju kunna variera. Hörde med dom på babyproffsen att det finns universalbrädor, men vet inte om dom är lika bra :S Någon som har erfarenhet av dem?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0