Mysig dag

För Maximilian och morfar idag. Dom hälsade på hos Lillkusinen, Elvira. Åt pannkakor, promenerade. Åkte en sväng till norrtan. Sen vidare ut till håtö. Så underbart att ha nära å kära som ställer upp å hjälper till. Eller den här gången va det inte ens en upp offring. Morfar ville vara hemma med M och tyckte bara att det va roligt att få vara med honom.

När jag å syster va små så hade hon en dag i veckan som hon inte gick på dagis utan va med farfar. Det kanske vore nått :) Lite körigt blir det kanske, antingen alla tre barnbarn samtidigt, eller vara hemma en dag med varje. Blir ont om dagar att jobba på.

I vilket fall som hellst så tycker M jätte mycket om att vara med morfar. Pratar alltid om båtar när han varit med eller hos honom :)


Kommentarer
Postat av: Kim - Mamma till Victor & Linus

Oj vad stor han blivit!

2012-09-12 @ 22:44:11
URL: http://kimlundin.blogg.se
Postat av: Tina

Mysig blogg :)
Är det en emmaljunga vagn? Vi funderar på en scooter 2.0 är du nöjd med liggläget i vagnen?

//Tina

Svar: Tack! Ja, det är en emmaljunga scooter 2.0 S. S står för att den har svängbara framhjul. Fungerar över förväntan med de svängbara framhjulen att köra grusväg, skog mm. Är lite större svänghjul än många andra vagnar. Bra liggläge, näst intill fullt. Väldigt stabil och bra vagn! Skulle jag klart rekomendera!
Veronica Karlsson

2012-09-13 @ 13:20:44
URL: http://www.neckis.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0