Gullungar

Igår va vi hos Mirah och Elmina. Vi hade med oss Elminas nya bilbarnstol som dom köpt via mitt jobb. Det blev genast en populär lekfotölj av både Maximilian och Elmina. E ville gärna sitta där samtidigt som M, men det va lite för trångt.

Till lunch fick vi smarriga pannkakor. Å oj va barnen åt. Mirah stekte pannkakorna och jag satt å portionerade ut. Tillslut va dom mätta så vi fick också fick äta :)

Promenad upp till stallet för att rida lilla Hedvig. E somna. Maximilian hjälpte till att både borsta och kratsa hovarna. Hade lite svårt att inte gå för nära hästens rumpa, men va väldigt duktig för övrigt. På med sadel å så bar det iväg till ridbanan.
Maximilian red i båda varven och snett igenom och andra ridvägar. Inte illa för att bara sitta å hålla i sig i sadeln ;)
Man märker att det är bra träning för knattarna och att det inte är helt lätt att hålla ordning på kroppen. Benen åker lätt bakåt å så tippar dom framåt.

E sov sig igenom ridningen. Å vi släppte ut Hedvig å gick tillbaka. Blev massa bus på altanen, en vurpa ner för trappen och sen bort till fåren å traktorerna för att spana. En toppen dag!


Kommentarer
Postat av: Kim - Mamma till Victor & Linus

Sötnosar!

2012-09-25 @ 23:42:26
URL: http://kimlundin.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0