Furuvik

Klockan tio igår morse stod vi och fam fahlström Åberg på parkeringen redo för en heldag på furuvik! Barnvagnarna va packade till MAX och humöret på topp!
Vi började med att titta på aporna, dom va lite morgontrötta och gjorde inte så mycket. Det gjorde inget enligt Maximilian, han ropade Ooo o o å tyckte dom va fina.
Vi gick in i regnskogen, såg mååånga ormar, sköldpaddor, spindlar, fiskar å apor.

Efter det kom vi till fåren, getterna och hästarna. Barnen blev nästan gladast av att se hästarna. Maximilian sa iiihhhh å Amanda galopp, galopp, galopp!
 
Tydligen så spelas Wild Kids in här på Furuvik nu för tiden. Så vi tog en sväng ut på deras ö för att titta hur dom har det där. Det fanns lite små utmaningar man kunde göra här å var och en tipsrunda. När vi kom längst ut på ön upptäckte vi att M:s solhatt va borta.. Åh nej.. Jag små sprang tillbaka och vid ingången så satt hatten på en liten stolpe. Någon hade varit snäll och satt den där. Förut kunde jag inte förstå hur man kunde hitta en barnsko mm. ligga längs en väg. Nu har jag FULL förståelse för det.
 
Vi hade tagit med lunch efter erfarenhet att det är väääldigt dyrt och väääldigt långa köer på sådana här ställen. Så vi bredde ut våra filtar och mumsade pastasallad. För ovanlighetens skull satt M faktiskt still ganska länge och åt. Men sen va det full fart. Dom hade utomhus högtalare, så var än man va kunde man höra glad musik. Både Maximilian och Amanda tyckte om att dansa till musiken. Såå söta.
 
Vid tivoliavdelningen körde M bil. Blev en SAAB, kunde bara välja på det eller VOLVO... uhhh. Väldigt svenskt ;)
 
Som avslutning solade vi och badade. Maximilian va nyvaken när det va dags för bad så han vägrade. Jag gick ner till knäna med honom i famnen, men han klamrade sig fast som en liten apunge. Gjorde inget, va så kallt i vattnet endå.
 
En helhärlig dag med super trevligt sällskap helt enkelt!
 

Kommentarer
Postat av: Kim - Mamma till Victor & Linus

haha, du får köpa en shettis ;)

2012-07-06 @ 09:54:06
URL: http://kimlundin.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0